img

str. Podgorenilor 91 A, Chișinău

Despre companie

Compania OVC-Montaj este specializată în furnizarea, instalarea, întreținerea și repararea unei varietăți de echipamente de ventilație și aer condiționat pentru unități rezidențiale, comerciale și industriale.

Una dintre activitățile principale ale companiei în ultimii ani a fost amenajarea de prevenire a incendiilor și ventilație generală prin evacuare a ansamblurilor rezidențiale înalte.


Experienta bogata acumulata in furnizarea de echipamente si instalarea sistemelor de stingere a incendiilor si de ventilatie generala, precum si cele mai mici preturi, pentru livrarea directa de la producator, pentru echipamente de ventilatie certificate asamblate in fabrica - ne-au permis să coopereze cu astfel de firme de construcții cunoscute precum: Glorinal, Lagmar Impex, Exfactor Grup, Reconscivil, Orizont, Stilconstruct,  Ecosem, dezvoltatori turci.

Deservim sisteme de ventilație și aer condiționat de orice complexitate la cele mai bune prețuri în Chișinău!
img img

Mărci

De-a lungul anilor de muncă, OVC-Montaj SRL a stabilit legături puternice de afaceri cu producători europeni de sisteme de ventilație. Printre acestea se numără EVR , REMAK , SMAY , VEZA , Fujitsu-General .

Puteți alege dintr-o gamă largă de elemente diferite ale sistemelor de ventilație: conducte de aer; ventilatoare pentru conducte și perete; unități de alimentare și dispozitive compacte de ventilație de alimentare; aparate de aer condiționat casnice și industriale; automatizare; accesorii pentru sisteme de ventilație: eurorail (profil) „Gebhard”, colțar, bandă de etanșare, suport de prindere, mecanisme manuale pentru supape de accelerație și multe altele.

Unitățile de ventilație de alimentare și evacuare de la compania „OVC-Montaj” SRL se remarcă prin ușurință în instalare, ușurință în întreținere și eficiență ridicată, sunt complet certificate și au o garanție îndelungată.

De ce OVC-MONTAJ

20 de ani pe piața Moldovei

img

Specialiști
calificați

img

Implementarea
proiectelor mari

img

Garanții
pentru toate lucrările

img

Service centru autorizat

img

Certificate
și licențe