img

str. Podgorenilor 91 A, Chișinău

Instalarea sistemelor de ventilație și aer condiționat

img

De ce OVC MONTAJ

img
specialişti
calificaţi
img Certificat
ISO
img Proprie
producție
img Garanție
5 ani

De ce este necesar să instalați sisteme de ventilație și aer condiționat? În primul rând, să creeze un microclimat favorabil în cameră prin menținerea automată a diferiților parametri ai aerului: temperatură, umiditate, curățenie, viteza aerului pentru a oferi condiții optime favorabile bunăstării oamenilor (apartamente, case, birouri, locuri publice). ), asigurarea functionarii echipamentelor (server, hardware), conservarea obiectelor de valoare (muzee, spatii de depozitare).

Pentru a rezolva aceste probleme, trebuie să începeți cu alegerea unei companii calificate care să preia întreaga gamă de lucrări: de la elaborarea unei sarcini tehnice pentru proiect până la punerea în funcțiune și predarea sistemului finit către client și până la exploatare. serviciu. Acest articol discută o listă de probleme, sarcini și etape ale lucrărilor viitoare.

Etapele instalării sistemelor de ventilație și aer condiționat:

Acum câteva cuvinte despre ce funcționează constă instalarea unui sistem de ventilație și aer condiționat.

  • În primul rând, găurile sunt perforate sau tăiate cu un echipament special de foraj pentru trecerea conductei de aer și a traseelor ​​prin pereți și tavane.
  • Apoi echipamentul este montat în conformitate cu proiectul și documentația tehnică. După aceea, se instalează electricitatea și automatizarea. În continuare, se efectuează o funcționare de probă și punerea în funcțiune și reglarea preliminară a sistemului.
  • Apoi, constructorii și finisatorii se apucă de treabă. Închid echipamentul, dar cu calculul accesului la acesta pentru întreținere și reparații. După finisare, sunt instalate dispozitive de distribuție a aerului, panouri de comandă montate pe perete și se efectuează reglarea și reglarea finală a sistemului.
Comandați o consultație gratuită privind instalarea sistemelor de ventilație
img
Calculul sistemelor de ventilație

Am dezvoltat un instrument la îndemână care vă permite să recomandați instantaneu dimensiunile conductelor și ale ventilatorului, indiferent dacă proiectul dvs. este într-un stadiu incipient sau avansat.

Încercați
img